Uw boekhouding als beleidsinstrument

Waarom ORF?2018-07-05T16:02:13+00:00

Onze visie

Boekhouding is meer dan een wettelijke verplichting. Boekhouding is een beleidsinstrument.

U kent uw vak door en door. Maar u worstelt met de wettelijke fiscale verplichtingen? Of misschien vindt u de boekhouding een blok aan uw been? Dan bent u bij ons op de goede plek! Wij besteden grote aandacht aan administratieve vereenvoudiging, zowel voor u als voor ons. Zo kunnen we ook meer tijd besteden aan wat werkelijk van belang is, financiële inzichten genereren voor een betere sturing van uw bedrijf

Wij zijn een modern en digitaal kantoor. U laadt uw documenten op zeer regelmatige basis op via een digitaal platform dat 24u/24u beschikbaar is. Zo kunnen wij meteen inspelen op uw cijfers en u adviseren waar nodig. U krijgt ook toegang tot uw cijfers, op een eenvoudige manier en in leesbare vorm. U weet waar u staat, in real time!

Wie zijn we?

O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit is een dynamisch kantoor met meer dan 25 jaar ervaring.  Wij begeleiden uw onderneming in elke fase van het bedrijfsleven. Dit doen we met een team van goed opgeleide medewerkers die garant staan voor een deskundige en flexibele dienstverlening.