Testimonials

Testimonials2018-07-10T14:26:08+00:00

Getuigenissen van onze klanten

Sinds meer dan 25 jaar heeft Antiques & Design een schitterende professionele samenwerking met O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit. O.R.F. kent én begrijpt onze business en dat zorgt voor een grote toegevoegde waarde bij de interpretatie van cijfers en bij de adviezen voor ons beleid. Vooral het feit dat O.R.F. nieuwe ontwikkelingen inzake boekhouding en fiscaliteit kort opvolgt draagt ertoe bij dat onze onderneming snel mee evolueert en up to date blijft. En bovenal, het zijn uitermate vriendelijke en aangename mensen om mee samen te werken!

Frank Santermans – General Manager

Als kleine KMO’er, bedrijvig in IT consultancy, ben ik reeds 20 jaar zeer tevreden klant bij ORF. Nauwgezette aanpak en opvolging, steeds met aandacht voor wat binnen het (steeds evoluerend) wettelijk kader de best mogelijke fiscale aanpak is voor mijn bedrijf.

Door invoering van een volledig online systeem (Yuki) een jaar of 2 geleden, vereist de verwerking van facturen, bankuitreksels enz. helemaal geen effort meer van mij. Dus geen “kwartaal stress” meer; en kan ik mijn boekhouding dag-dagelijks opvolgen voor openstaande facturen enz. Dit alles gecombineerd met een steeds uiterst vriendelijk contact, maakt dat ik ORF reeds vele malen heb aanbevolen aan collega’s en beginnende starters.

Bob Cuyt – zaakvoerder NetCon BVBA

ORF is al meerdere jaren het virtueel verlengstuk van JDI met betrekking tot het financieel en fiscaal advies. Dankzij de verdere integratie van onze systemen met oa Yuki en andere dashboards, worden we nu nog meer pro-actiever aangestuurd vanuit realtime inzichten.

ORF geeft me tevens inzichten in mijn vermogensplanning en is een strategisch klankbord wat betreft integratie en interacties tussen de verschillende vennootschappen.

Luc Van Utterbeeck – zaakvoerder JDI